Bernhard Holtrop

Owner Dialogue for Change

Verbinder van mensen. Organisatieontwikkelaar en maatschappijontwikkelaar.

Mijn passie en ervaring ligt in het ontwerpen en begeleiden van processen in het maatschappelijk veld waarbij in dialoog de verschillen gehoord kunnen worden.  Waardoor een nieuw perspectief kan ontstaan.
In wijken en op scholen: Professionals en hun directies met zorgvuldigheid en inspiratie ondersteunen in programma’s waarin bewoners/studenten en beleidsmakers samen een nieuwe toekomst scheppen.

Karim Amghar

Dialoog Facilitator

Bruggenbouwer in de interreligieuze en de interculturele dialoog.

Als docent Omgangskunde en communicatieprofessional ben ik iedere dag bezig een veilige sociale context te creëren waar alles gedeeld kan en mag worden. Hierdoor creëert de klas zelf meer openheid en veiligheid. Er ontstaat een openheid waarbij zelfs het extreme gehoord kan worden.. De radicale verschillen van elkaar aanhoren, doet ze namelijk verdwijnen..

Mijn passie ligt in het onderwijs en het maatschappelijk veld. De dialoog voeren met de dragers van de maatschappij. Met deze bewoners/studenten voer ik de interculturele en interreligieuze dialoog om samen tot een ‘nog’ beter Nederland te komen, een goed functionerende maatschappij creëer je niet als individu in een toren maar als volledige gemeenschap!

Peacemasters

Peacemasters is een inspiratieplatform dat ter ondersteuning is van de docent bij vakken als SLB, Omgangskunde, LLB en Maatschappijleer. Dit lesprogramma bestaat uit 3 fases: My Peace, Our Peace en World Peace. De studenten worden bij iedere fase uitgedaagd stil te staan bij hun eigen denkwijze en die van de omgeving, en hierdoor geïnspireerd te raken. Bent u geïnteresseerd in het materiaal? Klik dan op het Peacemasters Logo!

1d1e2c6b445795417da881739078b553
Dialoog